top of page

MIJN CURRICULUM VITAE

ALS COMPLIMENTENEXPERT MAAK IK DE WAARDE VAN MENSEN ZICHTBAAR!

"Wanneer Gonneke aan het werk is met mensen die er net zo'n zin in hebben, zie ik een rode vlek op de landkaart ontstaan die zich als enthousiaste kringen uitbreidt over heel Nederland"

 

Mariet Heuts - Productmanager Bibliotheek Midden-Brabant. 

MIJN CURRICULUM VITAE IN EEN NOTENDOP

  • In de opleiding "Creatieve Drama Therapie" aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, leerde ik om spel & improvisatie in te zetten als oefeningen voor het echte leven

  • In de opleiding "Social Work, Culturele, Maatschappelijke Vorming" aan de Avans in Breda, leerde ik zelfredzaamheid te faciliteren; handvaten bieden voor het vinden van eigen kracht

  • In de opleiding "Practicing Coaching & Mentoring" bij Olde Vechte Foundation, leerde ik hoe ik als coach mensen kan bijstaan in hun proces.

  • Als mentor op een praktijkschool in Eindhoven leerde ik om ieder kind aan te spreken op zijn unieke eigenschappen en zo bij iedereen het beste potentieel te laten spreken.

  • Als trainingsacteur in soft skill trainingen (o.a. politie & defensie) ervaarde ik dat het ook altijd gaat om reageren op wat er echt speelt in plaats van wat er gezegd wordt, dus op je intuïtie afgaan. Je ziet het niet, maar het is er wel, dan ben je spot on!

bottom of page