BUSINEZZ GONZ

LAAT JE BEDRIJF GONZEN. GEEF HET WERKNEMERSPOTENTIEEL EEN BOOST. LET OP! DIT IS ALLÉÉN VOOR FRISSE BEDRIJVEN DIE BETROKKEN ZIJN, EEN OPEN BLIK HEBBEN, IN BEWEGING DURVEN TE BLIJVEN EN GROEIEN DOOR HET VERTROUWEN IN MEDEWERKERS.

WIL JIJ ALS BEDRIJF MEER UIT JE MEDEWERKERS HALEN? BURN-OUTS, BORE-OUTS & ZIEKTEVERZUIM VOORKOMEN? HET WERKPLEZIER VERGROTEN? DE IMPACT, PRODUCTIVITEIT & OMZET VERGROTEN? GEEF JE BEDRIJF DAN EEN BOOST! GA VOOR ONZE BUSINEZZ POWERBOOSTSESSIES & COMPLIMENTEN ACTS.

 

SUCCES BIEDT IMMERS GEEN GARANTIE TOT GELUK, MAAR GELUKKIGE MEDEWERKERS LEVEREN WÉL SUCCES!

COMPLIMENTEN ACTS

Een boost voor iedere medewerker in de vorm van custom made waardering. Laat het GONZEN op personeelsdagen, netwerkbijeenkomsten, in brainstorm- en transformatieprocessen en op festivals & evenementen. Kies uit drie verschillende acts!

POWERBOOST

Het beste uit je medewerkers halen, dat wil ieder bedrijf. Met onze PowerBoost sessies creëer je meer pro-activiteit, gedrevenheid en motivatie bij je medewerkers. Het bevordert de samenwerking en prestaties en geeft uiteindelijk meer succes voor & in je bedrijf!

"Kippenvel en tranen, want voelde zo sterk het gevoel van thuiskomen. Heel dankbaar voor jouw verbinding en vermogen tot vormgeven. Het is net alsof ik het schilderij al heel lang heb, zo vertrouwd. Heel bijzonder."

— Ellen Holsheimer 

Eigenaresse Gallery Kairos te Schoorl

 GET IN ToUCH! 

contact

VOLG ONS

GONZ - Gonneke Zoutendijk

KvK: 17272303

BTW: 1527.11.089.B01

info@gonnekezoutendijk.nl

Tilburg

  • GONZ - Gonneke Zoutendijk Facebook
  • GONZ - Gonneke Zoutendijk Instagram
  • GONZ - Gonneke Zoutendijk Twitter
  • GONZ - Gonneke Zoutendijk YouTube

Stel hieronder je vraag, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je teruggebeld worden? Laat het ons weten in het opmerkingenveld. Vergeet dan niet je telefoonnummer achter te laten.

Door op 'verstuur' te klikken, ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en ga ik ermee akkoord dat GONZ mijn persoonsgegevens verwerkt in haar administratie, zoals staat omschreven in de Privacy Statement, die ik heb gelezen.

© 2018 - website by Stndout.nl