PERSONAL GONZ

Je hebt genoeg van middelmatig leven, het is nu tijd de ‘JOU’ uit jezelf te halen. Zodat je gaat doen waarvoor je bent bedoeld en je moeiteloos en vreugdevol kan leven. Dat hoeft niet met toeters en bellen. Misschien is jouw ware zelf wel heel zacht en kwetsbaar. Maar het gevoel jouw ware zelf te leven, dàt geeft wel echt het WOW effect! 

f32e6b98-0ff5-4ec2-a2cd-9199c997e3d4_edi

POWERBOOST SESSIES

Ga voor een shot levensvreugde samen met powerbuddies! Met de powerboostsessies kom je dichterbij jezelf en ontdek je dat je goed genoeg bent zoals je bent, want daar zit jouw kracht.

POWERPORTRET

Een ode en herinnering aan wie je werkelijk bent, vormgegeven op een creatieve manier. Het PowerPortret, speciaal gemaakt door Gonneke, vat jouw persoonlijke kwaliteiten en krachten samen in symbolische kleuren, vormen of tekst. Wie jij bent mag gezien worden!

"Kippenvel en tranen, want voelde zo sterk het gevoel van thuiskomen. Heel dankbaar voor jouw verbinding en vermogen tot vormgeven. Het is net alsof ik het schilderij al heel lang heb, zo vertrouwd. Heel bijzonder."

— Ellen Holsheimer 

Eigenaresse Gallery Kairos te Schoorl

 GET IN ToUCH! 

contact

VOLG ONS

GONZ - Gonneke Zoutendijk

KvK: 17272303

BTW: 1527.11.089.B01

info@gonnekezoutendijk.nl

Tilburg

  • GONZ - Gonneke Zoutendijk Facebook
  • GONZ - Gonneke Zoutendijk Instagram
  • GONZ - Gonneke Zoutendijk Twitter
  • GONZ - Gonneke Zoutendijk YouTube

Stel hieronder je vraag, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je teruggebeld worden? Laat het ons weten in het opmerkingenveld. Vergeet dan niet je telefoonnummer achter te laten.

Door op 'verstuur' te klikken, ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden en ga ik ermee akkoord dat GONZ mijn persoonsgegevens verwerkt in haar administratie, zoals staat omschreven in de Privacy Statement, die ik heb gelezen.

© 2018 - website by Stndout.nl