top of page

WIE BEN IK?

ALS COMPLIMENTENEXPERT MAAK IK DE WAARDE VAN MENSEN ZICHTBAAR!

COMPLIMENTENEXPERT

Als complimentenexpert maak ik de waarde van mensen zichtbaar en faciliteer ik met creatieve methodes het proces naar zelfwaardering. Mijn missie is jou ervan bewust te maken dat je al goed genoeg bent zoals je bent. Precies zoals je bedoeld bent. Je hoeft jezelf niet aan te passen of in te houden om gewaardeerd te worden. Je hoeft alleen de juiste plek te vinden. Daar begint zelfwaardering. Vind het vlammetje in jezelf en laat het een vuur worden. Zodat jouw talenten en kwaliteiten je motor zijn om richting aan je leven te geven.

Wie ben ik?

"IK GELOOF DAT IEDER PERSOON UNIEKE EN KRACHTIGE EIGENSCHAPPEN HEEFT OM TE VIEREN"

GONZ Personal PowerBoost met PowerBuddies
GONZ Personal PowerBoost met PowerBuddies

Het liefst creëer ik mijn eigen pad,

zoals stappen op onbewandelde sneeuw.

 

Ik loop liever op de weg dan op de stoep,

dat schept ruimte.

Ik sta graag op m’n kop, letterlijk, dat houdt me flexibel in lichaam en geest en geeft me een ander perspectief. 

ZO ZIE IK JOU, EN DAT VIND IK MOOI!

Als kind deelde ik al persoonlijke cadeautjes uit waarin ik mensen portretteerde in gedichten, tekeningen en verhalen: “Zo zie ik jou en dat vind ik mooi!" zei ik daarmee. Waardering uitdelen gaat mij van nature af, dus daar heb ik mijn beroep van gemaakt. Als krachtfacilitator breng ik jouw eigen waarden aan het licht. Zodat zichtbaar wordt hoe mooi jij bent. Om jouw volste potentieel te leven, zodat jij lekker in je vel zit en met jouw talenten kan strooien.

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Dat willen we toch allemaal? Maar dan moet je wel weten waar je goed in bent. Beantwoord voor jezelf de volgende vragen:

  • Waar gonzt het bij jou?

  • Waarvan laait het vuur in jou op?

  • Waar ga jij van fonkelen?

Wanneer in je buik een fonkeling verschijnt, weet je dat je volgt waar je blij van wordt. Daar zit jouw kracht!Ik neem je mee uit je hoofd, in het doen. Zodat je in contact komt met jezelf en jouw vuur. Zodat het weer gaat gonzen!

MIJN STIJL

Mijn stijl is praktisch, daadkrachtig, maar ook luchtig. Weinig theorieën, veel ervaren en ontdekken. Met humor, plezier en een speciale complimentenmethode. Ik kan feilloos intunen op wat er nodig is en doorzie snel de essentie van complexe verbanden. Ik benoem wat er wel is, maar wat niet gezegd durft te worden. 

IK DURF VRAGEN TE STELLEN

Anderen noemen mij vaak dapper, omdat ik durf te gaan voor echtheid. Ik kleed wat er gezegd moet worden niet mooi aan en ik sta voor wat er echt (in mij) leeft. Daar doe ik ook bij jou een beroep op, en dat betekent soms een proces van loslaten en vertrouwen, om de kracht in jezelf te vinden. Ik durf vragen te stellen die anders onbenoemd blijven. 

Ik breng jou iedere keer terug bij jezelf en dat kan verhelderend en confronterend zijn. 

bottom of page